Juna-aikataulut Q3 aikana lähteville junille on julkaistu: https://www.nurminenlogistics.fi/palvelut/suomi-kiina-konttijuna/

Terminaalipalvelut

Räätälöidään palvelut tarpeidesi mukaan! Nurminen Logisticsilla terminaalipalvelut ja tavarankäsittely eivät tarkoita vain tavaroiden siirtoa autosta tai vaunusta varastoon ja toisinpäin, vaan tarjoamme myös tarvitsemasi lisäpalvelut.

Yli 100 000 terminaalineliötä Suomessa

Logistiikkakeskuksemme (34 000 m2) Vuosaaren satamassa sijaitsee tuonti- ja vientiliikenteen ytimessä Helsingissä. Nykyaikaisessa rakennuskompleksissa on rautatieterminaali, raskaan tavaran käsittelyhalli sekä läpivirtausterminaali ja varastohotelli.

Rautatieterminaalissa on 250-metrinen raide sisätiloissa, katettu lastauslaituri autoille sekä 23 konttipukkia konttien siirtämiseen ja lastaamiseen. Terminaalissa hoidamme vientiliikenteen kontitukset teollisuudelle.

Raskaan tavaran käsittelyhallissa on 80 tonnin kattonosturi ja monipuolinen trukkikalusto. Ne mahdollistavat flat track -konttilastaukset, projektitavaran kontitukset sekä kuormien erikoissidonnat, pakkaamisen ja muut lisäpalvelut.

Logistiikkakeskuksemme (26 000 m2) Kotkan Mussalon saaressa on Suomen suurimman vienti- ja konttisataman parhaalla paikalla. Mussalossa hoituvat vientiliikenteen kontitukset, tuontiliikenteen tavarankäsittely, jakelupalvelut sekä transitotavaran siirtokuormaukset ja välivarastoinnit. Lisäksi tarjoamme vaarallisten kemikaalien kappaletavaravarastointia ja lisäpalveluita, kuten etiketöintiä, uudelleenpakkausta ja näytteenottoa.

Hovinsaarentien-terminaali (6 000 m2) toimii Hietasen sataman tuntumassa Kotkassa. Terminaalin tiloissa on muun muassa tullivarasto ja elintarvikehyväksytty osasto. Rakennukseen on rautatieyhteys.

Haminan-terminaali (17 000 m2) on satamalaiturien vieressä Haminan satamassa. Terminaalissa on lämmitettyä ja kylmää varastotilaa, tullivarasto, aidattu piha-alue sekä projektien konsolidointiin. Myös Haminan-terminaaliin on rautatieyhteys.

Vainikkalan-terminaali (8 000 m2) palvelee kuljetuksia Venäjän raja-aseman yhteydessä. Hoidamme modernissa, katetussa terminaalitilassa auto-, vaunu- ja projektilastauksia. Terminaalissa on kaksi raidetta ja tilaa 20 vaunulle.

Ota yhteyttä myyntiin!

sales@nurminenlogistics.com