Kiinan konttijuna

Tavoita Aasian-markkina nopeasti ja ajallaan! Nurminen Logistics kuljettaa rahtisi Helsingistä sekä Narvikista Chongqingiin ja Jinaniin. Säännöllinen junayhteys ja hyvät jatkokuljetukset takaavat täsmälliset toimitukset Kiinaan ja takaisin kaikkialta Euroopasta.

Departure
Arrival
Status
No trains scheduled! No trains scheduled!
26.03.2021
12.04.2021
Scheduled
19.03.2021
05.04.2021
Scheduled
28.02.2021
15.03.2021
Scheduled

Ota yhteyttä

Import

Export

Junarahti Kiinaan 12 päivässä

Kuljetamme rahtisi rautateitse Euroopan ja Kiinan välillä molempiin suuntiin. Säännölliset, viikoittaiset lähtömme kulkevat Helsingistä sekä Narvikista Chongqingiin ja Jinaniin ja sieltä takaisin. Suzhousta ja Ningbosta on tuontijunia.

Säännöllisten lähtöjen ansiosta voit tiivistää toimitusketjuasi ja lisätä joustavuutta omien asiakkaidesi tarpeiden mukaan.

Juna sopii kaikkien tavararyhmien kuljetukseen ja otamme kyytiin sekä täysiä kontteja että kappaletavaraa.

Luotettavalla, asiakkaillemme kilpailuetua tuovalla Kiinan konttijunallamme on jo yli 1000 säännöllistä asiakasta kaupan ja teollisuuden alalta.

Nopeasti ovelta ovelle

Junayhteys päihittää lentorahdin hinnassa ja merikuljetukset nopeudessa. Junakuljetus Kiinaan kestää vain 12-16 päivää, kun sama matka meriteitse vie 45-60 päivää.

Hoidamme halutessasi myös syöttöliikenteen ja jatkokuljetukset ovelta ovelle. Esimerkiksi Chongqingista rahtisi ehtii kaikkiin Kiinan tärkeimpiin satamakaupunkeihin vain 3 päivässä.

Helposti ja varmasti

Saat meiltä täyden paketin pakkaamisesta varastointiin ja huolinnasta transitopalveluihin. Varaus junaan kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mutta lastattavan rahdin Suomesta lähteviin juniin voit toimittaa aina lähtöviikon maanantaihin asti ja Kiinasta lähteviin juniin lähtöviikon keskiviikkoon asti.

Kun juna on lastattu, kontit kulkevat keskeytyksettä ja koskemattomina koko matkan lukuun ottamatta Kazakstanin ja Kiinan rajaa, missä raideleveys muuttuu.

Reaaliaikaisen seurantajärjestelmän avulla pystyt seuraamaan lähetystä ja junan kulkua luotettavasti koko matkan ajan.

Luotettavat lämpösäädellyt kuljetukset

Meiltä saat myös ainutlaatuiset lämpösäädellyt rautatiekuljetukset Helsingistä sekä Narvikista Helsingin kautta Chongqingiin ja Jinaniin.

Konteissa voidaan kuljettaa elintarvikkeiden lisäksi kaikkia lämpösäädeltyjä olosuhteita vaativia tuotteita, kuten esimerkiksi kemikaaleja tai lääkkeitä. Yhteen junaan mahtuu viisikymmentä 40′ HC -konttia tai 45′ reefer-konttia joissa kontin lämpötila voidaan säätää tarpeen mukaan -25 ja +25 asteen välille.

Reaaliaikainen seurantajärjestelmä mahdollistaa luotettavan lämpötilaseurannan koko matkan ajan.

Pienin hiilijalanjälki

Junarahti on tutkitusti ympäristöystävällinen kuljetusmuoto: junan CO2-päästöt ovat standardien mukaisesti laskettuna jopa 96% lentorahtia ja 29 % merirahtia pienemmät Helsinki – Shanghai väliseltä matkalta laskettuna. 

Valitsemalla kuljetusmuodoksi junarahdin voit hyödyntää pienemmän hiilijalanjäljen yrityksesi toiminnassa sekä pystyt paremmin vastaamaan kasvaviin ekotehokkuusvaatimuksiin.

Ole vihreän logistiikan edelläkävijä ja kuljeta junalla – CO2 laskurillamme voit laskea hiilijalanjälkesi ja viestiä sen sidosryhmillesi.