Rautatiekuljetukset

Kuljeta tavarat sujuvasti ja ekologisesti! Laitamme itsemme likoon, olipa kyseessä lämpötilaherkkiä tuotteita, vaativa projektikuljetus tai muu erikoisrahti. Vastaamme myös kaikista rajamuodollisuuksista ja reitityksistä puolestasi.

Kalusto rahdin mukaan

Meillä on mistä valita. Voit lähettää rahdin matkaan joko kontti-, hake-, pankko-, säiliö-, teräskela- tai lämpösäädellyissä vaunuissa. Lisäksi käytettävissäsi ovat kattavat terminaali- ja huolintapalvelumme sekä muut logistiikan lisäpalvelumme.

Raiteilta laineille

Helsingin- ja Mussalon-logistiikkakeskuksistamme on suora meriyhteys kaikkialle maailmaan. Helsingin Vuosaaressa raiteet jatkuvat sisään terminaaliimme, joten tavarat voidaan purkaa vaunuista ja kontittaa merikontteihin sisätiloissa.

Vihreää virtaa

Muihin kuljetusmuotoihin verrattuna juna on energiatehokkain ja vähäpäästöisin. Esimerkiksi EU:ssa vain 0,5 % kuljetuksista aiheutuvista kasvihuonepäästöistä on peräisin rautatiekuljetuksista*. Globaalisti raideliikennettä on sähköistetty vahvasti, ja kehitys jatkuu**.

* ( Lähde: Euroopan ympäristökeskus, EEA )
** ( Lähde: Kansainvälinen energiajärjestö, IEA )

Sertifioitua laatua

Nurmisen rautatieliikenne on sertifioitu. Inspecta Sertifiointi tarkasti Nurmisen laatu-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät. Toimintamme on ISO 9001: 2000, ISO 14001: 2004 ja OHSAS 18001 -standardien mukaista.

Ota yhteyttä!

sales@nurminenlogistics.com