Juna-aikataulut Q3 aikana lähteville junille on julkaistu: https://www.nurminenlogistics.fi/palvelut/suomi-kiina-konttijuna/

Rautatiekuljetukset

Kuljeta tavarat sujuvasti ja ekologisesti! Laitamme itsemme likoon, olipa kyseessä lämpötilaherkkiä tuotteita, vaativa projektikuljetus tai muu erikoisrahti. Vastaamme myös kaikista rajamuodollisuuksista ja reitityksistä puolestasi.

Kalusto rahdin mukaan

Meillä on mistä valita. Voit lähettää rahdin matkaan joko kontti-, hake-, pankko-, säiliö-, teräskela- tai lämpösäädellyissä vaunuissa. Lisäksi käytettävissäsi ovat kattavat terminaali- ja huolintapalvelumme sekä muut logistiikan lisäpalvelumme.

Raiteilta laineille

Helsingin- ja Mussalon-logistiikkakeskuksistamme on suora meriyhteys kaikkialle maailmaan. Helsingin Vuosaaressa raiteet jatkuvat sisään terminaaliimme, joten tavarat voidaan purkaa vaunuista ja kontittaa merikontteihin sisätiloissa.

Vihreää virtaa

Muihin kuljetusmuotoihin verrattuna juna on energiatehokkain ja vähäpäästöisin. Esimerkiksi EU:ssa vain 0,5 % kuljetuksista aiheutuvista kasvihuonepäästöistä on peräisin rautatiekuljetuksista*. Globaalisti raideliikennettä on sähköistetty vahvasti, ja kehitys jatkuu**.

* ( Lähde: Euroopan ympäristökeskus, EEA )
** ( Lähde: Kansainvälinen energiajärjestö, IEA )

Sertifioitua laatua

Nurmisen rautatieliikenne on sertifioitu. Inspecta Sertifiointi tarkasti Nurmisen laatu-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät. Toimintamme on ISO 9001: 2000, ISO 14001: 2004 ja OHSAS 18001 -standardien mukaista.

Raideliikenteen palvelupaikkojen kuvaus

Nurminen Logistics on laatinut Vuosaaren logistiikkakeskuksen sekä  Vainikkalan tavaraliikenneterminaaleille raideliikennelain (1302/2018) ja komission täytäntöönpanoasetuksen 2017/2177 vaatimat palvelupaikkojen kuvaukset.

Vuosaaren ja Vainikkalan terminaalit ovat direktiivin 2012/34 liitteen II 2 b) kohdassa tarkoitettuja tavaraliikenneterminaaleja.

Palvelupaikkojen kuvaukset on julkaistu 14.4.2020.

Ota yhteyttä!

sales@nurminenlogistics.com