Juna-aikataulut Q3 aikana lähteville junille on julkaistu: https://www.nurminenlogistics.fi/palvelut/suomi-kiina-konttijuna/

Projektilogistiikka

Haasta meidät näyttämään parasta osaamistamme! Tartumme työhön kuin työhön varmoin ottein, koska meillä on pitkä kokemus vaativista projekteista. Projektitiimisi pitää huolen siitä, että kaikki etenee aikataulussa ja olet jatkuvasti tilanteen tasalla.

Kokonaisuus hallussa

Me pidämme projektisi kasassa. Hoidamme sekä kuljetuksen, tarvittavat asiakirjat että kokonaisuuden hallinnan. Terminaalimme sijaitsevat Vuosaaren, Kotkan ja Haminan satamissa sekä Suomen itärajalla, tärkeimpien rajanylityspaikkojen tuntumassa, joten välivarastointikin järjestyy sujuvasti.

Tilat erikoistarpeisiin

Logistiikkakeskuksessamme Vuosaaressa tehdään muun muassa flat rack -lastauksia, kontituksia ja kuormien erikoissidontoja. Raskaan tavaran käsittelyhallissa (yli 2 000 m2) voimme siirtokuormata kappaleet sisätiloissa. 80 tonnin kattonosturi, monipuolinen trukkikalusto, erikoisvahva lattia ja 7×10-metriset ovet varmistavat, että tilat vastaavat vaativimpiinkin tarpeisiin.

Varastosta laivaan

Logistiikkakeskus on suljetun, ISPS-määräykset (International Ship and Port Facility Security Code) täyttävän satama-alueen vieressä. Sen ansiosta suuret ja raskaat kollit saadaan siirrettyä varastosta suoraan satamaan, eikä niitä tarvitse kuljettaa teitä pitkin.

Ota yhteyttä!

sales@nurminenlogistics.com