Juna-aikataulut Q3 aikana lähteville junille on julkaistu: https://www.nurminenlogistics.fi/palvelut/suomi-kiina-konttijuna/

Palvelumme

Tarvitsetko varastointia vai kuljetuksen lähelle tai kauas? Tiedämme, että toimiva logistiikka on kilpailuetu, ja teemme siksi kaikkemme auttaaksemme sinua. Meiltä logistiikka onnistuu!

Palveluita, joista hyödyt

Purku ja lastaus lämpimässä:

Tavarasi voidaan lastata joko sisätiloissa tai ulkona. Käytämme kontituksessa tarvittaessa räätälöityjäkin ratkaisuja, jotta saat arvokkaan lastisi ehjänä ja turvallisesti perille.

Vaativat kappaleet vaivatta kyytiin:

Käsittelemme ongelmitta ylimittaiset, raskaat tai haastavan muotoiset tavarasi. Ne voidaan nostaa flat rack -merikuljetusalustoille sekä Vuosaaressa että Mussalossa.

Renkailla ja raiteilla suoraan satamaan:

Terminaaleihimme on rautatieyhteys, ja Vuosaaressa sijaitsevassa terminaalissa kulkee pistoraide sisälle asti. Lisäksi terminaalin sijainti aivan sataman vieressä on iso etu.

Vaaralliset aineet ja kemikaalit turvassa:

Vaaralliseksi luokiteltavia aineita voimme käsitellä ja säilyttää puolestasi kemikaalivarastossamme Kotkassa. Kuljetuksessa tuemme kuormat järeästi ja teemme vaunumerkinnät tarkasti.

Ota yhteyttä!

sales@nurminenlogistics.com