Rautatiekuljetukset

Nurminen Logistics tarjoaa Suomen ja Venäjän sekä muiden IVY-maiden väliseen rautatieliikenteeseen normaalien vienti- ja tuontikuljetusten lisäksi monipuolisia projekti- ja erikoiskuljetuspalveluita. Yhtiöllä on lähes 1 000 omaa rautatievaunua, joiden lisäksi se operoi yhteistyökumppaneidensa vaunuja. Vaunut on suunniteltu vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden tarpeita.

Nurminen Logistics pystyy tarjoamaan asiakkailleen koko logistisen arvoketjun. Oma vaunukalusto takaa sen, että Nurmisen asiakkaille voidaan taata tarvittava määrä vaunuja silloin kun asiakas niitä tarvitsee, riippumatta vaunujen saatavuustilanteesta Venäjällä. Asiakas saa kaikki logistiikkapalvelut yhdeltä tiskiltä, ja kaikki logistiikkaketjuun kuuluvat lenkit ovat yhden toimijan käsissä.

Omat vaunut

Nurmisen oma junanvaunukalusto koostuu kuudesta eri vaunutyypistä:

  • 450 katettua vaunua
  • 180 hakevaunua
  • 52 kontti-avovaunua
  • 116 pankkovaunua
  • 12 teräskelavaunua
  • 10 säiliövaunua

Käytössä myös yhteistyökumppaneiden vaunukalusto

Omien vaunujensa lisäksi Nurmisen käytössä on yhteistyökumppaniensa laaja vaunukalusto. Esimerkiksi yhteistyösopimukseen venäläisen vaunuoperaattori Transgarantin kanssa sisältyy muun muassa osapuolten välinen junanvaunujen yhteiskäyttösopimus. Transgarant on Venäjän toiseksi suurin yksityisomistuksessa oleva rautatieoperaattori. Se operoi noin 15 000 junanvaunua, joista 80 prosenttia on sen omia.

Sertifioidut rautatiekuljetukset

Nurmisen rautatiekuljetustoiminta Suomessa on sertifioitu. Inspecta Sertifioinnin tekemässä auditoinnissa tarkastettiin kesällä 2008 laatu-, ympäristö- sekä työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät. Toiminnan todettiin täyttävän ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 ja OHSAS 18001 -standardeille asetetut vaatimukset.
Lue lisää Sertifikaatit-sivulta.

Venäjä on rautatiemaa

Venäjän rautateillä kulkee yli miljoona tavaravaunua. Kaikesta maan rahdista 43 prosenttia kuljetetaan junalla. Nurminen Logisticsin vaunuja operoi, huoltaa ja niiden vaunuseurannan Venäjällä hoitaa yhtiön Pietarissa sijaitseva tytäryhtiö OOO Nurminen Logistics.


Yhteyshenkilösi

Mustonen Harri

Sales Director, Rail Services

Sales

Puh.+358 40 506 3543

Harri.Mustonen@nurminenlogistics.com

Satamakaari 24

FI-00980

Helsinki

English | Suomi | Pусский

Uusitalo Lea

Key Account Manager, Rail Services

Sales

Puh.+358 400 300 713

Lea.uusitalo@nurminenlogistics.com

Teollisuustie 5

FI-82655

Värtsilä

English | Suomi | Pусский

Tutustu Nurmisen palveluihin Baltiassa

Nurminen on
Luotettava Kumppani.

Kaikki tilaajavastuulain edellyttämät tiedot yhdestä osoitteesta.

Referenssi

Sandvik Mining and Construction Oy

Logistisissa projekteissa on tuotteiden sujuvan kulun lisäksi ehdottoman tärkeää myös esteetön tiedonkulku meidän ja yhteistyökumppanimme välillä. Logistiikkakumppanimme on oltava luotettava, ja sen on tunnettava sekä meidän tuotteemme että kohdemaan tai kauttakulkumaan viranomaiskäytännöt ja pystyttävä reagoimaan nopeasti myös mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Lisäksi logistiikkakumppanillamme täytyy luonnollisesti olla myös kilpailukykyiset hinnat. Nurminen on pystynyt vastaamaan näihin toiveisiin ja tarpeisiin, ja yhteistyömme on vuosien varrella sujunut hyvin.

Johanna Mäkilä, vientikoordinaattori, Sandvik Mining and Construction Oy

Päivän linkki

Kaikki logistiikkalinkit

Euroopan komissio

Euroopan komission sivuilta  löytyvät tullinimikkeet.

 

ec.europa.eu

Katso yritysvideomme

Nurminen Logisticsin video